Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
afs
Mobil menu

SB referat nov 2020

Møde i skolebestyrelsen, tirsdag den 24. november kl. 17.00 – 20.00 

 

Til stede: Dorthe, Anita, Anders, Jens, Stine, Malene, Britt, Asta, Mads, Morten, Torben (TJ), Jan (JSN), Dorte (DH), 

Afbud/fravær: Tina Else, Vibeke; Lisa; elevrådsrep. Ronja og Karla. 

 

Pkt. 1. Valg af ordstyrer – herunder drøftelse om hvordan vi melder afbud, deadline og indkøb af mad. (B) 5 min. SB

Ordstyrer: Dorthe

Referent: Dorte

Korrektur og ref. tjek: Anita

 

Afbud / tilmelding sker på den mødebegivenhed, der er oprettet på AULA de respektive dage hen over kalenderåret. Hvis man har meldt afbud, men kan komme alligevel, så kontakter man Anders på sms eller mail.

 

Pkt. 2. Kort status fra ledelsen (O) 5 min. Ledelsen

TJ: Ny leder Robert Neidel har været her i 3 uger, og på ledelsens kommende lederseminar aftales nærmere, hvornår Robert introduceres til SB og hvilke møder, han vil deltage på fremadrettet i SB. Vi er klar med en oversigt over fordeling af ansvarsområder i ledelsen i løbet af næste uge.

KK har udarbejdet nyt kvalitetsværktøj ”Plads til forskellighed”, som i store træk handler om en gennemgang af skolens arbejde med inkluderende læringsmiljøer, herunder skolens Ressourcecenter. Det har til formål at sikre øget inklusion ved at sikre deltagelsesmuligheder og inkluderende læringsmiljøer for alle børn. Det er en spændende og krævende proces, som skal være tilendebragt til foråret.  Vi er på skolen løbende i gang med ansættelsesprocesser.

 

Pkt. 3. Nyt fra elevrådet (O&D) 10 min. Elevråd

TJ har talt med de to elevrådsrepræsentanter dd. De fortæller, at de ikke har haft et elevrådsmøde siden sidste SB. Dog siger de følgende:

  • Covid 19 fylder, men eleverne oplever, at de lever og trives fornuftigt i det. De er kede af, at man kan blive ramt på skolegang mv. i forhold til f.eks. de valghold og sproghold, der er på tværs af klasserne, og derfor kan betyde, at man sendes hjem, selvom man ikke går i klasse med en smitteramt elev.
  • De er glade for bygningen. Vi har lige haft terminsprøver, hvilket de fortæller, at de er glade for at få mulighed for at træne. 
  • FN-dag i fredag med besøg fra Børns Vilkår: Elevernes vurdering er, at det er ”fint og godt”, men de har hørt om det mange gange efterhånden. 
     
    Pkt. 4. Nyt fra KKFO (O&D+ B) 20 min. Jan/KKFO – herunder Børnemiljøvurdering procesplan og spørgsmålstyper og indsamling af data (bilag – sendes i slutningen af uge 47)  
     
    JSN: Tilbagemelding til SB på sps. fra sidste SB-møde omkring udmeldte elever på KKFO: fra 1/8-19 - 23/1119:  Ni udmeldinger, hvilket iflg. Pladsanvisningen er en helt normal afvigelse. Resten af differencen skyldes  et mindre optag af elever end afgang, altså færre børn på årgangen. Der er færre børn på 0.årgang end på nuværende 3.årgang. 
     
    Børnemiljøvurdering: I sidste referat har vi skrevet, at skolen skal ind over børnemiljøvurdering, hvilket blev sagt, men ikke er korrekt. Skolen skal ikke ind over børnemiljøvurderingen, som alene foretages på KKFO, mens skolen laver en undervisningsmiljøvurdering. Spørgsmålene er nu sendt ud til indskolingsforældrene, og der er foreløbig modtaget 19 besvarelser. Der er svarfrist 4.12., som kan forlænges, hvis svarprocenten er meget lav (dvs. under 30-40%). Efterfølgende udarbejdes handleplan, som sendes til forvaltning – og forældre.
     
    SB kommenterer:
  • Det kan være svært at fastholde, hvad børnene svarer på baggrund af, fordi børnene både er i separate huse men også er en del af hele KKFO’en.  Hertil bemærker JSN: vi har vurderet, at vi spørger til det hele, og så må børnene svare det, der ligger dem nærmest.  
  • Der har ikke været forældremøder mv. i forbindelse med omstrukturering på KKFO – kunne man forestille sig en tilfredshedsundersøgelse blandt forældre f.eks. sammen med brugerundersøgelsen? JSN: send endelig forslag hertil, så vi kan lade os inspirere.
  • kunne man forestille sig, at der afholdes årgangsvise forældremøder for KKFO’en for at give plads til god dialog. TJ/JSN: Vi tager spørgsmål og forslag videre til forældrerådet, som mødes mandag 30.11. til drøftelse her.  
     
    Pkt. 5. Senest orientering & info om byggeri & genåbning & organisering. (Fast pkt.) (O&D) 10 min.
    Ledelsen/SB. 
    Selvom byggeriet i udgangspunktet er ved at være afsluttet, fastholdes punktet som fast punkt indtil SB beslutter noget andet. TJ orienterer:
  • To-måneders gennemgang gennemført sidste uge:
  • Udearealet bliver langsomt færdiggjort. 
  • Vi har brug for at få et andet underlag under det overdækkede cykelstativ, da grus mv. tages med ind i bygningen og ødelægger gulve mv. og underminerer rengøringen. 
  • SB har selv forespurgt til løbehjulsstativer – det arbejdes der videre på. 
  • Der er nu kommet lys på stikvejen.
  • Afregning af el og varme i fase 2 – når regningen kommer, vil vi drøfte den igen, og vi går ud fra, at vi får den refunderet. 
  • Nedtagning af pavilloner gik meget hurtigt. Bonusinfo: det kostede 1,2 mil at fjerne dem. Der er lige nu en drøftelse af, hvem der skal bære omkostninger ved nedtagning. TJ tager sagen videre.
  • Vores alarmsystem udfordrer os, fordi de to bygninger er koblet sammen, hvilket betyder, at vi hele tiden skal koordinere hvem, der er i bygningerne, når man går. Det driller osl 
  • I Sydbygningen har vi en oplagt mulighed for at få skabt et ensartet læringsmiljø i både skole og KKFO, hvilket vi arbejder med i hele medarbejdergruppen. 
  • Når vi har gæster udefra, er der generelt stor begejstring for vores skole – både bygningen og den renovering, der er sket.
     
    SB kommenterer/spørger:
  • Spørgsmål til skuret mod Sundholmsvej – skal det males. TJ: Vi håber det, men ved det ikke. 
  • Fysiklokalerne blev taget ned, hvilket betød, at der ikke var fysiklokaler i en periode – hvordan blev eleverne undervist i den periode? TJ: Eleverne havde teori i den periode. 
     
    Pkt. 6. Seneste info om COVID – 19 (O&D) 10 min. Ledelsen/SB 
    TJ informerer: Vi har været nødsaget til at årgangsopdele eleverne i KKFO efter vi var nødt til at sende 0. årgang hjem sidste uge. Overordnet er AFS ikke hårdt ramt. Vi har lige nu 9. årgang hjemme, og der har været klasser på 5. årgang hjemme. Der bliver informeret til hele udskolingen om smittetilfælde efter ønske fra SB. I sidste uge kunne vi se, at der kun var én skole i København, der endnu ikke har sendt elever hjem.
     
    Vi oplever en medarbejdergruppe, der lever i det og med det. Det er få medarbejdere, der har valgt at anvende visir i hverdagen. Vi prøver hele tiden at tænke på, hvordan kan vi gøre noget for at skabe sammenhæng og samhørighed i en tid, hvor vi skal være på afstand. Til jul opretter vi en Y-tubekanal, hvor vi prøver at sende nogle indslag, som alle elever og klasser kan se og på den måde have en fælles oplevelse omkring.
     
    SB kommenterer / spørger:
  • Henstilling til åbenhed i forhold til smitte på skolen af hensyn til minimering af utryghed. TJ: vi har drøftet det på september-mødet, hvorefter vi skriver til forældrene på hele afdelingen i udskolingen. Som skole kan vi se, at øget information også medfører øget behov for dialog med familier, der bliver utrygge.
  • Hvordan arbejder man med lærernes trivsel i denne tid? TJ: Det er en politisk beslutning, at vi skal være på arbejde. Vi er glade for, at vi fortsat har et job, og vi er føler et stort ansvar for at holde skolen åben og have så normal en skolehverdag som muligt. Men vi mærker også, hvad det betyder, at vi ikke kan lave skole og være sammen på den måde, vi er vant til. Vi kan også mærke det i ledelsen. 
  • Er der afsat midler til øget rengøring? TJ: efter ferien fik vi genbevilget ca. 1 ekstra fuldtidsansat, som er gældende frem til jul. Vi afventer.
  • Kunne man spørge præsterne om de vil lave noget gudstjeneste via teams? Skype? TJ: Vi forventer aflysning fra kirken, men afventer udmelding om et evt. alternativt arrangement. 
  • Er der regler for hvor mange gange man skal testes, når en klasse er hjemsendt? TJ: Eleverne får at vide, at hvis de defineres som nær kontakt, skal de testes på 4. dag og igen på 6. dag. 
  • Hvordan registreres fravær i forbindelse med Corona? Er der styr på det? TJ: ja, der er en kode for hjemsendelse pba Covid-19. Børn, der holdes hjemme pga symptomer, registreres som syge, hvilket er lovligt fravær. Vi har en lille håndfuld forældre, der er meget bekymrede for deres børn og dem selv, og derfor holder børnene hjemme. Vi modtager lægeerklæring, men vil også ved længerevarende fravær indberette fraværet til forvaltningen mhp evt. videre foranstaltning. 
  • Spørgsmål til sygemeldinger blandt personalet. TJ: vi har et fald i korttidsfraværet – der er færre, der får snue mv. Til gengæld er der en stigning i langtidssygemeldinger, der både er relateret til arbejdslivet men også til privatlivet. 
     
    Pkt. 7. ”Fortælling om sammenlægning 3. årgang” (O) Ledelsen/Dorte 15 min. Kort information om forældremøde og trivselsundersøgelse på 3. årgang. 
     
    Pkt. 8. Godkendelse af skolehjem princippet (D&B) 15. min Ledelsen/SB (Bilag (bilag (version 3.) – sendes i slutningen af uge 47)
    Punktet erstattet af lukket punkt: Drøftelse af forældrehenvendelse. 
     
     
     
     
    Pkt. 9. Info og status jf. årshjulet (O&D) 25 min. Ledelsen/SB
  1. Status på årlige møde med kontaktforældre og foredrag – skal aftales og planlægges – opsamling fra sidste møde og referat (ledelsen kommer med bud på datorække): 
    TJ skriver dato-forslag i referatet.
    Anita har været i kontakt med Red Barnet, Børns vilkår og Kræftens bekæmpelse… De sidste har et oplæg ”Fysisk og mental sundhed” . Anita vender tilbage med et datoforslag til TJ. 
  2. Status på økonomi og investeringsønsker – næste møde
  3. Opfølgning på APV - næste møde
     
    Pkt. 9. Bordet rundt & Nyt fra; 20 min. (D) SB/ledelsen.
  1. SB – herunder info om organisationsarbejde fra Anita. 
    Anita er valgt ind i bestyrelsen for Skole og Forældre København. Anita er med i arbejdsgruppe om skole/hjemsamarbejde og i kursusafdelingen, hvor der snart kommer on-linekurser om bestyrelsesarbejdet. 
  2. Medarbejdere 
    Voksende Corona-træthed i medarbejdergrupen. Når det er sagt, så er der stadig god stemning på skolen.
  3. Ledelsen, herunder status på Madskole-start. 
    Madskolen er gået i gang. Der er 510 tilmeldte elever = 78%. Der er forventelige begyndelsesvanskeligheder. Vi ville gerne have haft 7. klasse med inden jul, men vi tvivler på, om vi kan lykkes med det. 
    Arkitekter mv. var på besøg i sidste uge mhp at få lavet et midlertidigt madkundskabslokale i SYD med start i januar. 5. og 6. klasser skal i forløb på Meyers madhus og 6. klasse skal på madlejr. 
    Legepatruljen med 5. årgangselever og KKFO-personale er sat i gang mhp at styrke trivslen i pauserne. Vi skal i lokal-MED have lavet nogle retningslinjer for badning i forbindelse med idræt, da vi kan se på mængden af forældrehenvendelser, at der er behov for retningslinjer. 
     
    Evt.  10 min. (SB)
     
  • Antiracismepolitik på skolen – udkast mv. laves gerne af Asta
  • Basketball-kurven er fortsat i stykker – kan den repareres og kan ”loftet” samtidig løftes?
  • Madskolen – fantastisk på alle punkter, men en generel oplevelse af, at portionerne er lige små nok! 
     
    Lukket punkt:
    Der tages ikke referat af dette punkt.
     
    Tak for i dag kl. 20.00
    Torben Højman Jensen / Skoleleder & Dorte Brandenborg Frederichsen / SB Formand
     
    Punkter til næste gang:  
     
     
     
     
     
     
     

    Møde i skolebestyrelsen, tirsdag den 24. november kl. 17.00 – 20.00 

     

    Til stede: Dorthe, Anita, Anders, Jens, Stine, Malene, Britt, Asta, Mads, Morten, Torben (TJ), Jan (JSN), Dorte (DH), 

    Afbud/fravær: Tina Else, Vibeke; Lisa; elevrådsrep. Ronja og Karla. 

     

    Pkt. 1. Valg af ordstyrer – herunder drøftelse om hvordan vi melder afbud, deadline og indkøb af mad. (B) 5 min. SB

    Ordstyrer: Dorthe

    Referent: Dorte

    Korrektur og ref. tjek: Anita

     

    Afbud / tilmelding sker på den mødebegivenhed, der er oprettet på AULA de respektive dage hen over kalenderåret. Hvis man har meldt afbud, men kan komme alligevel, så kontakter man Anders på sms eller mail.

     

    Pkt. 2. Kort status fra ledelsen (O) 5 min. Ledelsen

    TJ: Ny leder Robert Neidel har været her i 3 uger, og på ledelsens kommende lederseminar aftales nærmere, hvornår Robert introduceres til SB og hvilke møder, han vil deltage på fremadrettet i SB. Vi er klar med en oversigt over fordeling af ansvarsområder i ledelsen i løbet af næste uge.

    KK har udarbejdet nyt kvalitetsværktøj ”Plads til forskellighed”, som i store træk handler om en gennemgang af skolens arbejde med inkluderende læringsmiljøer, herunder skolens Ressourcecenter. Det har til formål at sikre øget inklusion ved at sikre deltagelsesmuligheder og inkluderende læringsmiljøer for alle børn. Det er en spændende og krævende proces, som skal være tilendebragt til foråret.  Vi er på skolen løbende i gang med ansættelsesprocesser.

     

    Pkt. 3. Nyt fra elevrådet (O&D) 10 min. Elevråd

    TJ har talt med de to elevrådsrepræsentanter dd. De fortæller, at de ikke har haft et elevrådsmøde siden sidste SB. Dog siger de følgende:

  • Covid 19 fylder, men eleverne oplever, at de lever og trives fornuftigt i det. De er kede af, at man kan blive ramt på skolegang mv. i forhold til f.eks. de valghold og sproghold, der er på tværs af klasserne, og derfor kan betyde, at man sendes hjem, selvom man ikke går i klasse med en smitteramt elev.
  • De er glade for bygningen. Vi har lige haft terminsprøver, hvilket de fortæller, at de er glade for at få mulighed for at træne. 
  • FN-dag i fredag med besøg fra Børns Vilkår: Elevernes vurdering er, at det er ”fint og godt”, men de har hørt om det mange gange efterhånden. 
     
    Pkt. 4. Nyt fra KKFO (O&D+ B) 20 min. Jan/KKFO – herunder Børnemiljøvurdering procesplan og spørgsmålstyper og indsamling af data (bilag – sendes i slutningen af uge 47)  
     
    JSN: Tilbagemelding til SB på sps. fra sidste SB-møde omkring udmeldte elever på KKFO: fra 1/8-19 - 23/1119:  Ni udmeldinger, hvilket iflg. Pladsanvisningen er en helt normal afvigelse. Resten af differencen skyldes  et mindre optag af elever end afgang, altså færre børn på årgangen. Der er færre børn på 0.årgang end på nuværende 3.årgang. 
     
    Børnemiljøvurdering: I sidste referat har vi skrevet, at skolen skal ind over børnemiljøvurdering, hvilket blev sagt, men ikke er korrekt. Skolen skal ikke ind over børnemiljøvurderingen, som alene foretages på KKFO, mens skolen laver en undervisningsmiljøvurdering. Spørgsmålene er nu sendt ud til indskolingsforældrene, og der er foreløbig modtaget 19 besvarelser. Der er svarfrist 4.12., som kan forlænges, hvis svarprocenten er meget lav (dvs. under 30-40%). Efterfølgende udarbejdes handleplan, som sendes til forvaltning – og forældre.
     
    SB kommenterer:
  • Det kan være svært at fastholde, hvad børnene svarer på baggrund af, fordi børnene både er i separate huse men også er en del af hele KKFO’en.  Hertil bemærker JSN: vi har vurderet, at vi spørger til det hele, og så må børnene svare det, der ligger dem nærmest.  
  • Der har ikke været forældremøder mv. i forbindelse med omstrukturering på KKFO – kunne man forestille sig en tilfredshedsundersøgelse blandt forældre f.eks. sammen med brugerundersøgelsen? JSN: send endelig forslag hertil, så vi kan lade os inspirere.
  • kunne man forestille sig, at der afholdes årgangsvise forældremøder for KKFO’en for at give plads til god dialog. TJ/JSN: Vi tager spørgsmål og forslag videre til forældrerådet, som mødes mandag 30.11. til drøftelse her.  
     
    Pkt. 5. Senest orientering & info om byggeri & genåbning & organisering. (Fast pkt.) (O&D) 10 min.
    Ledelsen/SB. 
    Selvom byggeriet i udgangspunktet er ved at være afsluttet, fastholdes punktet som fast punkt indtil SB beslutter noget andet. TJ orienterer:
  • To-måneders gennemgang gennemført sidste uge:
  • Udearealet bliver langsomt færdiggjort. 
  • Vi har brug for at få et andet underlag under det overdækkede cykelstativ, da grus mv. tages med ind i bygningen og ødelægger gulve mv. og underminerer rengøringen. 
  • SB har selv forespurgt til løbehjulsstativer – det arbejdes der videre på. 
  • Der er nu kommet lys på stikvejen.
  • Afregning af el og varme i fase 2 – når regningen kommer, vil vi drøfte den igen, og vi går ud fra, at vi får den refunderet. 
  • Nedtagning af pavilloner gik meget hurtigt. Bonusinfo: det kostede 1,2 mil at fjerne dem. Der er lige nu en drøftelse af, hvem der skal bære omkostninger ved nedtagning. TJ tager sagen videre.
  • Vores alarmsystem udfordrer os, fordi de to bygninger er koblet sammen, hvilket betyder, at vi hele tiden skal koordinere hvem, der er i bygningerne, når man går. Det driller osl 
  • I Sydbygningen har vi en oplagt mulighed for at få skabt et ensartet læringsmiljø i både skole og KKFO, hvilket vi arbejder med i hele medarbejdergruppen. 
  • Når vi har gæster udefra, er der generelt stor begejstring for vores skole – både bygningen og den renovering, der er sket.
     
    SB kommenterer/spørger:
  • Spørgsmål til skuret mod Sundholmsvej – skal det males. TJ: Vi håber det, men ved det ikke. 
  • Fysiklokalerne blev taget ned, hvilket betød, at der ikke var fysiklokaler i en periode – hvordan blev eleverne undervist i den periode? TJ: Eleverne havde teori i den periode. 
     
    Pkt. 6. Seneste info om COVID – 19 (O&D) 10 min. Ledelsen/SB 
    TJ informerer: Vi har været nødsaget til at årgangsopdele eleverne i KKFO efter vi var nødt til at sende 0. årgang hjem sidste uge. Overordnet er AFS ikke hårdt ramt. Vi har lige nu 9. årgang hjemme, og der har været klasser på 5. årgang hjemme. Der bliver informeret til hele udskolingen om smittetilfælde efter ønske fra SB. I sidste uge kunne vi se, at der kun var én skole i København, der endnu ikke har sendt elever hjem.
     
    Vi oplever en medarbejdergruppe, der lever i det og med det. Det er få medarbejdere, der har valgt at anvende visir i hverdagen. Vi prøver hele tiden at tænke på, hvordan kan vi gøre noget for at skabe sammenhæng og samhørighed i en tid, hvor vi skal være på afstand. Til jul opretter vi en Y-tubekanal, hvor vi prøver at sende nogle indslag, som alle elever og klasser kan se og på den måde have en fælles oplevelse omkring.
     
    SB kommenterer / spørger:
  • Henstilling til åbenhed i forhold til smitte på skolen af hensyn til minimering af utryghed. TJ: vi har drøftet det på september-mødet, hvorefter vi skriver til forældrene på hele afdelingen i udskolingen. Som skole kan vi se, at øget information også medfører øget behov for dialog med familier, der bliver utrygge.
  • Hvordan arbejder man med lærernes trivsel i denne tid? TJ: Det er en politisk beslutning, at vi skal være på arbejde. Vi er glade for, at vi fortsat har et job, og vi er føler et stort ansvar for at holde skolen åben og have så normal en skolehverdag som muligt. Men vi mærker også, hvad det betyder, at vi ikke kan lave skole og være sammen på den måde, vi er vant til. Vi kan også mærke det i ledelsen. 
  • Er der afsat midler til øget rengøring? TJ: efter ferien fik vi genbevilget ca. 1 ekstra fuldtidsansat, som er gældende frem til jul. Vi afventer.
  • Kunne man spørge præsterne om de vil lave noget gudstjeneste via teams? Skype? TJ: Vi forventer aflysning fra kirken, men afventer udmelding om et evt. alternativt arrangement. 
  • Er der regler for hvor mange gange man skal testes, når en klasse er hjemsendt? TJ: Eleverne får at vide, at hvis de defineres som nær kontakt, skal de testes på 4. dag og igen på 6. dag. 
  • Hvordan registreres fravær i forbindelse med Corona? Er der styr på det? TJ: ja, der er en kode for hjemsendelse pba Covid-19. Børn, der holdes hjemme pga symptomer, registreres som syge, hvilket er lovligt fravær. Vi har en lille håndfuld forældre, der er meget bekymrede for deres børn og dem selv, og derfor holder børnene hjemme. Vi modtager lægeerklæring, men vil også ved længerevarende fravær indberette fraværet til forvaltningen mhp evt. videre foranstaltning. 
  • Spørgsmål til sygemeldinger blandt personalet. TJ: vi har et fald i korttidsfraværet – der er færre, der får snue mv. Til gengæld er der en stigning i langtidssygemeldinger, der både er relateret til arbejdslivet men også til privatlivet. 
     
    Pkt. 7. ”Fortælling om sammenlægning 3. årgang” (O) Ledelsen/Dorte 15 min. Kort information om forældremøde og trivselsundersøgelse på 3. årgang. 
     
    Pkt. 8. Godkendelse af skolehjem princippet (D&B) 15. min Ledelsen/SB (Bilag (bilag (version 3.) – sendes i slutningen af uge 47)
    Punktet erstattet af lukket punkt: Drøftelse af forældrehenvendelse. 
     
     
     
     
    Pkt. 9. Info og status jf. årshjulet (O&D) 25 min. Ledelsen/SB
  • Status på årlige møde med kontaktforældre og foredrag – skal aftales og planlægges – opsamling fra sidste møde og referat (ledelsen kommer med bud på datorække): 
    TJ skriver dato-forslag i referatet.
    Anita har været i kontakt med Red Barnet, Børns vilkår og Kræftens bekæmpelse… De sidste har et oplæg ”Fysisk og mental sundhed” . Anita vender tilbage med et datoforslag til TJ. 
  • Status på økonomi og investeringsønsker – næste møde
  • Opfølgning på APV - næste møde
     
    Pkt. 9. Bordet rundt & Nyt fra; 20 min. (D) SB/ledelsen.
  • SB – herunder info om organisationsarbejde fra Anita. 
    Anita er valgt ind i bestyrelsen for Skole og Forældre København. Anita er med i arbejdsgruppe om skole/hjemsamarbejde og i kursusafdelingen, hvor der snart kommer on-linekurser om bestyrelsesarbejdet. 
  • Medarbejdere 
    Voksende Corona-træthed i medarbejdergrupen. Når det er sagt, så er der stadig god stemning på skolen.
  • Ledelsen, herunder status på Madskole-start. 
    Madskolen er gået i gang. Der er 510 tilmeldte elever = 78%. Der er forventelige begyndelsesvanskeligheder. Vi ville gerne have haft 7. klasse med inden jul, men vi tvivler på, om vi kan lykkes med det. 
    Arkitekter mv. var på besøg i sidste uge mhp at få lavet et midlertidigt madkundskabslokale i SYD med start i januar. 5. og 6. klasser skal i forløb på Meyers madhus og 6. klasse skal på madlejr. 
    Legepatruljen med 5. årgangselever og KKFO-personale er sat i gang mhp at styrke trivslen i pauserne. Vi skal i lokal-MED have lavet nogle retningslinjer for badning i forbindelse med idræt, da vi kan se på mængden af forældrehenvendelser, at der er behov for retningslinjer. 
     
    Evt.  10 min. (SB)
     
  • Antiracismepolitik på skolen – udkast mv. laves gerne af Asta
  • Basketball-kurven er fortsat i stykker – kan den repareres og kan ”loftet” samtidig løftes?
  • Madskolen – fantastisk på alle punkter, men en generel oplevelse af, at portionerne er lige små nok! 
     
    Lukket punkt:
    Der tages ikke referat af dette punkt.
     
    Tak for i dag kl. 20.00
    Torben Højman Jensen / Skoleleder & Dorte Brandenborg Frederichsen / SB Formand
     
    Punkter til næste gang: